Персонал за работа

(преземи го огласот како слика)

 

Ресторан Канцона во Козле има потреба од:

  • Помошник/чка во кујна,
  • Готвач/ка и
  • Салатер/ка

Плата редовна и солидна.

Одлични услови за работа.

Контакт телефон: 075 430 334.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »