ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

За компанијата: Развој на Софтвер, Онлајн Маркетинг, ИТ Решенија, Salesforce.com повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 11 месеци
 • Везика ДООЕЛ
 • Активен до 30.09.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Хонорарно или на пола работно време, бараме посветен „онлајн маркетер“.

Бараме една супер ѕвезда или повеќе искусни во следниве области:

 1. Content writing
 • Writing content that educates, inspires and promotes our values and propositions. Using research and insights in the storytelling. Following the general guideline and marketing strategy.
 • Create email newsletters.
 • Writing short success stories and customer content.
 • Landing pages and web pages copy based on User Experience concepts and clearly defined campaign goals.
 • Writing content for sales collateral like sales decks, web pages and product spec sheets. 
 1. Campaigns management
 • Develop and manage our content calendar: social media, blogs, lead magnets; target groups, budget management;
 • Develop content marketing campaign concepts following the given goals.
 • Collaborate with the Digital Marketer in creating graphics or infographics.
 1. Graphics / Digital Marketer
 • Using stock photos produce the visuals to support our marketing goals. Experienced in Photoshop or similar.
 • Work closely with our Content writer.
 • Maintain and improve our visual identity and brand book.

Главната област која ќе ја работиме е приватно образование за деца од 7 до 18 години и водење на кампањите на нашите клиенти.

Очекуваме да работите самостојно, од дома или од нашите канцеларии во Скопје.

Пратете ни ваша биографија и референтни проекти онлајн на [email protected] со назнака DM20