Возач на автобус во Белград

 • Објавен на 8.2022
 • Knežević trans d.o.o.
 • Активен до 06.09.2022
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Друга држава
 • Телефон: +381648789102

Возач на автобус

Кнежевиќ Транс Д.О.О е еден од водечките пружатели на услуги за превоз на патници во јавниот, градскиот и приградскиот сообраќај на територијата на град Белград - Србија.

Успешно работиме повеќе од 20 години.

 

Поради зголемен обем на работа, потребни ни се возачи на автобуси.

Услови:

 • Средно образование или ВКВ
 • Важечка возачка дозвола D категорија
 • Важечко лекарско уверение
 • Поседување на мемориска картичка за дигитален тахограф и квалификациони картички CPC
 • Работно искуство: 1 година.

Работата е во смени ( полно работно време)
Можност за сместување
Плата по договор

Апликацијата со CV  испратете на меил:

[најави се за да го видиш е-маилот]

 

За сите додатни информации, може да се информирате на

тел.  +381646139310 (Viber, WhatsApp)

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »