ХИГИЕНИЧАРИ

ДТУ СТЕД КОМЕРЦ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од 10 хигиеничари со возачка дозвола - Б категорија, со и без работно искуство, за одржување на хигиената во деловни простории.

КЛИКНИ