помошник сервисер за мотори

нашата фирма има потерба од двајца работници за позиција помошник сервисер

предност имаат кандидати со работно искуство како  сервисер за  скутери и мотори 

сите кандидати може да ни пратат cv  за работа

на email:viktor.markovikj@piaggio.mk:info@dynamix.com.mk

контакт телефон 0038978237152

 

КЛИКНИ