Специјалист за Развој на Бизнис

 • Објавен пред 3 месеци
 • Кодинг 2
 • Активен до 28.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нас
Кодинг 2 е организација која со својата успешна работа и соработка со голем број домашни и интернационални компании успеа да се изгради во препознатлив бренд на овие простори, повеќе од 25 години.

Со своите основни дејности проектирање, трговија, изведба, монтажа на водоводни и канализациони материјали успеа да ја зацврсти својата позиција и да делува на овие простори ефективно и ефикасно; се’ со цел да им обезбеди на своите клиенти голем избор на водоводни и канализациони материјали. Кодинг 2 располага со надворешен простор од повеќе од 4,000 м2 и повеќе од 1,000 м2 внатрешен (магацински) простор.

 

Повеќе информации за нас и нашата работа може да најдете на: http://koding2.mk

 

Бараме Специјалист за Развој на Бизнис, кој во соработка со менаџментот ќе помогне да се остварат нашите зацртани планови и стратегиски цели.

 

 

Потребни квалификации

 • Завршено факултетско образование (кандидати со Економски, Градежен или Машински факултет ќе имаат предност)
 • Мин 3 години работно искуство во слична работна позиција
 • Способност за работа во Ms Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Познавање на англиски јазик

 

Идеалниот кандидат за оваа работна позиција е личност:

 • Со високо-развиени комуникациски вештини
 • Со вештини за преговарање и продажба
 • Која покажува самоиницијатива и внесува иновации во работењето
 • Способна за работа со деловни клиенти
 • Која е динамична, креативна, полна со ентузијазам за професионален развој

 

Специјалист за Развој на Бизнис ги има следниве работни задачи:

 1. Спремање на документација и следење на тендери
 2. Подготовка на понуди
 3. Подготовка на испратници, спецификации и фактури
 4. Разни маркетинг активности
 5. Секојдневна комуникација со (нови) клиенти
 6. Услужување на корпоративни клиенти
 7. Комуникација со интернационални партнери (нарачки, секојдневна комуникација, следење на материјали, воведување нови производи, следење на трендови на пазарот, итн)
 8. ISO Стандардизација

 

 

Сите заинтересирани кандидати, може да поднесат професионална биографија најдоцна до 01.06.2019 на career@koding2.mk

Преку телефон ќе бидат закажани интервјуа со оние кандидати кои ќе влезат во потесен избор.

КЛИКНИ