Професионален готвач

  • Објавен пред 12 месеци
  • Barbara Cruising Croatia
  • Активен до 19.12.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Барбара Крусинг од Хрватска, бара: 

 

Професионален готвач за работа, на мини крстосувач на Јадранот (Хрватска) од април до октомври.

 

Нудиме:

  • Сместување,
  • Храна,
  • Плата од 2.000 евра,
  • Совети,
  • Работа базирана на неделно мени за 40 лица.

 

Можност за аплицирање и плата во текот на целата годината.

При поднесување на биографија и упатувања до работодавачите задолжително работно искуство во ресторанот.


Контакт: +395911872849
WhatsApp на располагање
booking@barbara-cruising.com
www.barbara-cruising.com

КЛИКНИ