МАГАЦИОНЕР

  • Објавен пред 3 месеци
  • МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Кратка Содржина: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје  е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од магационер за неопределено работно време со минимум  средна стручна спрема – пожелно маш.срука со работно искуство, До 35 год. возраст, Возачка дозвола Б категорија. Способност за индивидуална и тимска работаinfo@megavent.mk 

КЛИКНИ