Готвач/ка

  • Објавен пред една недела
  • Традиција Идадија
  • Активен до 02.03.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафеаната Идадија 3 во Дебар Маало има потреба од готвач/ка за работа во кујна. Сите заинтересирани можат да се јават на 075/427735.