Електро Инсталатер

Плата од 50.000 ден. до 80.000 ден.

За компанијата: НИК Системи е приватна компанија која се занимава со инсталирање и продажба на компоненти и системи за: А. Индустриска автоматизација Б. Техничка заштита на објекти В. Детекција и дојава н позар и... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Потребен ни е ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕР за инсталирање на системи за :

 • Контрола и регулација на движење на возила и луѓе со електро-механички бариери
 • Компоненти и системи за Индустриска автоматизација
 • Контрола и евиденција на пристап со електронски уреди
 • Техничка заштита од кражба и упад - Алармни системи
 • Системи за детекција и дојава на Пожар
 • Системи за Видеонадзор 

    Реализацијата на работните обврски воглавно се реализира на објектиите на муштериите, а делумно и во нашиот деловенн простор на Бул.Ј.Сандански бр.12 и тоа од 08:30 до 16:30 часот од Понеделник до Петок (Викендите и Празниците се неработни) , па согласно со тоа од кандидатите се бара:

 • Да имаат Средно или Високо Електро-техничко образование 
 • Познавање и афинитети за електроника и електронски уреди
 • Да бидат комуникативни и услужливи 
 • Познавање на пишаниот Македонски и Англиски јазик
 • Да имаат Возачка дозвола Б-категорија

    Во зависност од претходното искуство и знањато првите 1 до 3-месеци кандидатите ќе имаат обука и во тој период месечните примања ќе бидат 40.000ден. Примањата по завршување на обуката ќе се движат од 50.000 до 80.000ден и тоа во зависност од нивото на самосталното завршување на обврските, а со тоа и успешноста во работењето - реализацијата. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »