Оператор на ЦНЦ машина

  • Објавен пред 7 месеци
  • CASTINVEST
  • Активен до 23.02.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

CASTINVEST е иновативна компанија за производство на одлеаноци од сив и нодуларен лив, која се позиционира на врвот како една од водечките компании со врвен квалитет на производи и услуги кои ги пласира на домашниот и меѓународниот пазар.

Со својата работа се стремиме кон деловна совршеност во сопствената дејност, иновативен развој на производите и процесите како и непрекинато зголемување на продуктивноста и квалитетот.Изработуваме фазонски делови наменети за водоводни и гасовни инсталации, канализациска арматура, одлеаноци од алуминиум за машинска индустрија

Каст Инвест Доо има потреба од следната работна позиција:

Оператор на ЦНЦ машина

 

 

 

Потребни квалификации:

 

·         Средна стручна спрема- предност ке имаат кандидатите со стручно образование  (Машинско)

·         Со или без искуство во ЦНЦ машинска обработка

 

 

 

Oдговорности:

·         Читање на технички цртежи

·         Потребна е способност на следење на писмени и усни инструкции за производниот процес

·         Познавање и употреба на прецизни мерни инструменти и примена на истите

·         Искуство со читање и менување G code е предност

 

 

Ние нудиме:

 

·         Можност да сте дел од голема  компанија со над 150 вработени

·         Стабилност и можност за развивање

·         Градење на успешна кариера

·         Можност за надградба на професионален план

·         Одлични услови за работа – атрактивна и динамична работа

·         Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата

·         Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

Работниот однос се склучува на одредено време  со можност за продолжување

 

Апликација

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје. Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци

 

 

КЛИКНИ