3D Маx

 • Објавен пред 7 месеци
 • Synapse
 • Активен до 03.05.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • 3Д моделирање
 • Продукција на 3Д терени со апликативна функција во софтверско решение
 • Постпродукција на графички елементи

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Oсновно познавање на 3dsMax
 • Солидно познавање на Photoshop
 • Добро познавање на Англиски јазик 
 • Префинето чувство за естетика
 • Искрена желба за напредок и усовршување во областа на 3Д продукцијата


Е-ПОШТА:jobs@synapse.com.mk


Доколку сакате да аплицирате, креирајте сметка на KARIERA.mk и кликнете Аплицирај!

КЛИКНИ