Архитект/ Диизајнер на ентериери

За компанијата: Нашиот тим е тука да ви помогне со креирање на вaшиот совршен простор .... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Тинк Мебел ДОО
 • Активен до 01.12.2022
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023228828
 • Веб: thinkhof.mk

THINK Вработува

Архитект/ Дизајнер на ентериери

Приклучи се кон тимот на Тhink House of Furniture

Пожелно (но не и пресудно) е кандидатите да имаат слично искуство oваа област

_______________

Потребни квалификации:

 • одлично познавање на autoCAD
 • одлично познавање на 3ds max
 • познавање на photoshop/illustrator
 • креативен пристап кон дизајн предизвици
 • изработка на техичка документација за изведба на ентериери
 • способност за комуникација со клиенти и изведувачи
 • способност за работење во мал тим и самостојно
 • солидно владеење на англиски јазик писмен и говорен
 • вештини за продажба и презентација

 

 

_____________

Нудиме конкурентна почетна плата, плус месечни бонуси во однос на остварени таргети.

Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно со работа во смени.

Работна е секоја трета сабота во месецот

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.

Испратете го Вашето Портфолио [ 10MB max ] + CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »