Маркетинг агент

  • Објавен пред 9 месеци
  • УНИОН ИНВЕСТ ГРАДБА
  • Активен до 23.02.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Реномирана издавачка куќа нуди можност за вработување на агенти за маркетинг и продажба на ексклузивни енциклопедиски изданија на територија на Скопје. Сите оние кои имаат минимум ССС и возраст над 35 год., своите апликации можат да ги пратат на следниот маил: gjoko_kiprinovski@hotmail.com

Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани. 

КЛИКНИ