Помошник на возач во комбе

За компанијата: Увоз и трговија на големо и мало,со производи за комунална хигиена. Собирање и транспорт на отпад од пакување. повеќе за компанијата »

Се бара Помошник на возач во комбе 

  • Потребна е возачка дозвола за Б категорија
  • Работно време 40 работни саати неделно
  • Работно време само прва смена 
  • Дистрибуција на комунална опрема и собирање на отпад од пакување (Стакло, пластика, хартија и др) од институции и др.
  • Почетна плата во износ од 26.000,00 денари

Тел.: +389 2 61 51 778 
e mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »