Комерцијалист за регион Тетово - Гостивар

  • Објавен пред 2 недели
  • Star Company Doo
  • Активен до 20.05.2022
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Гостивар
  • Телефон: 0038971776567

📢  STAR COMPANY DOO оглас за вработување за позиција: Комерцијалист за продажба.

Станете дел од тимот на STAR COMPANY DOO, брзо-растечка компанија за производство и дистрибуција на производи.

- Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Возачка дозвола Б - категорија, активен возач (минимум 2 год)

• Познавање на Албански, Турски и/или Англиски јазици ќе се смета за предност

- Одговорности и задачи:

• Планирање и организирање на продажни активности

• Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

• Развивање и одржување на односите со клиентите

- Личен Профил:

• Љубезен и професионален однос кон клиентите

• Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи

• Комуникативна, одговорна и лојална личност

• Самоиницијативност и посветеност на работата

• Динамичност, желба за работа и тимски дух

- Очекувани вештини и способности:

👉 Одлични комуникациски и преговарачки вештини

👉 Организациски и аналитички способности

👉 Мотивирана и стабилна личност

👉 Динамична, иницијативна и насочена кон резултати

👉 Способност за индивидуална и тимска работа

👉 Флексибилност за работа на терен

- Ние Нудиме:

➕ Почетна плата во договор за работа 18.000 денари

➕ Бонус од Продажба 

➕ Бонус од Претплата

➕ и Други бонуси кој зависи од успешност во извршувањето на работните задачи

✔ Работно Време, Регрес и Платен Одмор согласно Законските нормативни

⏰ од 8:00 до 16:00

📅 Во Сабота, Недела и на држави празници е како Неработен Ден

Летен Одмор: 10 раб. ден

Зимски Одмор: 5 раб. ден

📩 Апликации за работа можете да ги испратите ваша биографија СV (со слика) преку нашата е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт тел: 071 776 567

❗ Само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведениве услови, ќе бидат контактирани.

 

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »