Комерцијалист

Плата од 25.000 ден. до 40.000 ден.

  • Објавен пред 3 недели
  • Промис
  • Активен до 22.02.2024
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: promis.com.mk

Комерцијалист /Агент за продажба на детергенти и средства за одржување на хигиена.

  • Потребно е  уверение за завршен VII степен стручна подготовка на лицето под чиј надзор ќе се врши чувањето, сместувањето издавањето и/или производството на хемикалиите,
  • Од областа на фармацијата, хемијата, технологијата, медицината, биологијата, односно земјоделство или ветерина;

CV на маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »