Комерцијалист/дистрибутер

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 21.12.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради отворање на нови претставништва во Скопје, Куманово и регионот, имаме потреба од 3 кандидати, кои се:

 

  • комуникативни,
  • амбициозни,
  • со желба за напредување,
  • обезбедена обука (според стандардите на компанијата во Скопје),
  • стартен приход + дополнителна заработка (35.000 ден. + ...)

 

Потребни услови: Возило за работа

Контакт телефон: 070/241-836 (од10 до 15 ч.)

Контакт email: oglasi.dps@gmail.com

Задолжително интервју.

КЛИКНИ