Оператор за работа во производство на електронски печатени плочи

  • Објавен пред 10 месеци
  • Hi-Tech Corporation
  • Активен до 28.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Hi-Tech Corporation објавува оглас за вработување на оператор за работа во производство на електронски печатени плочи.

Работни задачи:

  • Процесирање на работни панели на машина;
  • Тимска работа во смена и координација со колегите од другите смени и оддели.

Потребни квалификации:

  • завршено средно образование (хемиско, електро, машинско);
  • способност за следење на работни инструкции и процедури за работа.

CV-ата да се испратат на маил: contact@hitech.com.mk

КЛИКНИ