SEO Specialist

  • Објавен пред еден месец
  • Везика ДООЕЛ
  • Активен до 02.10.2020
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Везика ДООЕЛ :

PHP Juniors and Mediors

Хонорарно или на пола работно време, бараме посветен SEO Специјалист.

Доколку самостојно можеш да работиш и имаш искуство повеќе од 3 години во SEO, веројатно можеме да соработуваме на некој од нашите проекти.

Кои се нашите key words:

Page Rank, SEO, Structured Data, CLS<0.25, Google Search Console

Вашата професионална биографија испратете ја на team@vesica.mk со назнака: SEO20.

КЛИКНИ