Графички/Веб Дизајнер

 • Објавен пред 4 месеци
 • Везика ДООЕЛ
 • Активен до 12.11.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Графички/Веб Дизајнер

Доколку сметате дека сте ги совладале основите на графичкиот/веб дизајн, и ви треба можност за сериозни референци, или пак сакате да се натпреварувате со најдобрите дизајнери на деншеницата, ве покануваме да бидете дел од нашиот тим кој работи на онлајн маркетинг кампањи за светски брендови - Vogue, Tiffany, Google, eBay, Smirnoff, Armani . . .

<><><><><><><><><><><><><><><>

Што Нудиме:

Целосна обука за работните процеси во траење од 2 до 3 седмици.

 • Работно време и место:
  • Претежно во часовна зона на Њу Јорк 15ч-21ч
  • флексибилно работно време, од 0 до 8 часови дневно.
  • канцеларија во Скопје, Дебар маало.
 • Финансиски модел
  • Хонорарано или вработување.
  • Динамичен модел за заработка.

Директна работа со нашите партнери во САД.
Меѓународно искуство и врвни референци за вашето портфолио.
Работа со Photoshop, After Effects, Google Ad Manager, Celtra, Jira, Slack.
Работа со дизајн студија од Петатта Авенија во Њу Јорк и водечките артисти во онлајн маркетинг.

<><><><><><><><><><><><><><><>

Што очекуваме: Одговорна, организирана и доверлива личност.

Напредно владеење на Англискиот јазик.
- Пишан и говорен.
- Сертификати се предност.

Владеење со основите на Photoshop
- Работа со Layers, Aspect Ratio,
- Export во различни формати, големини.
- Сертификати од обуки или онлајн курсеви се добредојдени.

Владеење со основите на After Effects.
- Едитирање на видео, основни манипулации со frames, Aspect Ratio.
- Export во различни формати, големини.
- Сертификати од обуки или онлјан курсеви се добредојдени.

Владење со основи на HTML, CSS, .JS
- Познавање на структура на веб страна, можностите на HTML, CSS, .js)

Владеење со основи на Онлајн маркетинг
- Познавање на терминологија (Impressions, CTR, Call to Action,...)

*Напредни вештини од наведените се добредојдени.
*Доколку имате знаење, вештини и искуство со Проектен Менаџмент ќе бидеме пресреќни.

<><><><><><><><><><><><><><><>

Позицијата е отворена и за напредни и за почетници, доколку имате верба во себе. :)

Испрати ни CV и/или Портфолио и/или лична порака на : team@vesica.mkАплицирај

Неспоредлива можност за изградба на вашето портфолио со врвни светски брендови, најновите движења во дизајнот, и креаторите на стандардите во онлајн маркетинг.

 

КЛИКНИ