Dominos Pizza: Возач - доставувач на пици

 • Објавен пред 11 месеци
 • Снб Фуд Инвест
 • Активен до 11.03.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

ОПИС

Работното време е во две смени, имаме редовна исплата на плата и надоместоци од плата.

За време на зимските денови моторно возило е автомобил.

Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со фотографија на нашата електронска адреса: dominos.snb@gmail.com

За прашања и информации контакт телефон 072/232-502

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

Нашите барања, кои вработениот треба да ги поседува, вклучуваат:

 • Основно познавање и употреба на говорен англиски јазик;
 • Возачка дозвола А или Б;
 • Снаодливост;
 • Добра компјутерска писменост;
 • Тимски играч;
 • Ориентираност кон позитивни резултати;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
КЛИКНИ