Агент за теренска продажба

За компанијата: Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на територијата на РС Македонија. повеќе за компанијата »

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Нашите корпоративни вредности се задоволни корисници, тим, одговорности, промени и резултат.

За чекор пред другите сакаме да бидеме прв избор на корисникот во светот на дигиталните услуги.

Доколку и ти сакаш да бидеш чекор пред другите и да станеш дел од нашиот успешен тим,те повикуваме да се пријавиш за следната позиција :

                                        АГЕНТ ЗА ТЕРЕНСКА ПРОДАЖБА

Стани и ти дел од тимот на МТS и одлично заработи

Ако сакаш предизвици кои ги носи продажбата, сега имаш можност во директна комуникација со корисниците на терен да стекнеш нови знаења, научиш се за телекомуникациите и работиш во динамично опкружување.

Што ти нудиме?

  • Можност за фиксна заработка по неколку месеци
  • Можност за напредување за најдобрите
  • Искуство во најпрофитабилна дејност
  • Стани врвен продавач

Каква личност бараме?

  • Енергична си и позитивна личност
  • Во новите предизвици ја гледаш својата шанса
  • Поседуваш одлични комуникациски и презентерски особини
  • Личност спремна  за работа на терен

Ако себе си се гледаш во овој опис , испрати ни ја својата биографија.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »