Фризерки со искуство

  • Објавен пред 12 месеци
  • Диенси
  • Активен до 18.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Потребни се фризерки со искуство за работа во фризерско студио во населба Аеродром, Скопје - „Диенси“ кај клиника „Јане Сандански“. Загарантиран личен доход, пријавување на неопределено време и професионални услови за работа. Контакт телефон 078 223 035 - Даниела

КЛИКНИ