Референт за продажба

  • Објавен на 2.2018
  • ТИНА ВЕТ
  • Активен до 16.02.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Пет Шоп ТИНА ВЕТ има потреба од:

 

Референти за продажба со полно работно време.

 

Доколку сте заинтересирани испрате ја Вашата биографија на: jana.hristovska@petshops.mk 

КЛИКНИ