За работа во аптека

  • Објавен пред 6 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 25.08.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Прилеп

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека

Се бара дипломиран фармацевт со положен стручен испит за работа во аптека Еурофарм во Македонски Брод. Работно време понеделник - петок  9-17h, и една работна сабота во месецот. Платени патни трошоци.

CV на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за Еурофарм Македонски брод

КЛИКНИ