Келнер/шанкер

  • Објавен пред 6 месеци
  • Гранклуб
  • Активен до 07.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Гранклуб:

Помошник готвач

Имаме потреба од вработување на лице за работно место келнер/шанкер. 

КЛИКНИ