Менаџер за продажба

Плата од 24.000 ден.

  • Објавен пред 10 месеци
  • ДТУ БИ ПРЕЗЕНТ ДОО
  • Активен до 27.09.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје

ДТУ БИ ПРЕЗЕНТ ДОО Скопје објавува ОГЛАС за следнaтa работнa позициja:

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

датум на објава: 12.09.2023

рок за пријавување до: 01 Октомври 2023

сектор: Продажба регион: Скопје – Центар

Работни задачи:

• Коoрдинира и извршува продажба, дистрибуција и наплата,

• Прави постојана анализа на продажба и пазарна структура,

• Предлага акции, проекти и други активности со цел достигнување на планирана продажба,

• Блиска комуникација со менаџмент тим,

• други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации и вештини:

• Минимум завршено средно образование,

• Флексибилност за работа на терен,

• Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,

• Професионално однесување,

• Организирана, аналитична, мотивирана и стабилна личност,

• Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,

• Способност за индивидуална и тимска работа,

• Позитивен однос кон промени,

• Работа на компјутер (MS Office пакет),

• Поседување возачка дозвола Б – категорија,

• Одлично познавање на англиски јазик

Потребно искуство:

• Работно искуство на иста или слична позиција во менаџмент, или во директна продажба на вина и дестилати.

Работни услови:

• Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци (период на докажување на способности), со можност за продолжување.

• Дневно работно време е од 11.00-18.00 часот од понеделник до петок и 11.00-16.00 часот во сабота (40 часови неделно).

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена:

• Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци (период на докажување на способности), со можност за продолжување.

• САМО кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

•• Дневно работно време е од 11.00-18.00 часот од понеделник до петок и 11.00-16.00 часот во сабота (40 часови неделно).

• Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на ДТУ БИ ПРЕЗЕНТ ДОО Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »