Промотерки

За потребите на наш клиент бараме: ПРОМОТЕРКИ

 

Опис на работата

-Презентација на производи
-Комуникација со клиенти

 

Услови

- Одлични вештини за комуникација и промоција

- Флексибилност во работниот распоред

КЛИКНИ