Агент за директна продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • Аква Бренд ДОО
  • Активен до 18.02.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Потребни продавачи на територија на Скопје за домашни презентации.

Потребни квалификации:

  • со претходно искуство во директна продажба, во фирми како Кирби, Цептер, Вулмарк, Осигурување

Возраст и пол не е битна.

Предност со сопствено возило. 

Обезбедена стручна обука за презентирање на продукти и продажба.

Личен профил:

  • одлични комуникациски и презентерски вештини,
  • организираност,
  • одговорност,
  • работа во тим и способност за самостојна работа

Фиксна плата 12 000 + процент од продажба.
Можна заработка од 300е - 1500е

Апликација на маил: akvabrend@yahoo.com

КЛИКНИ