бараме салатерка

  • Објавен пред 10 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Барбакан Бар Ресторан вработува салатерка на неопределено време , со искуство чесна и вредна личност спремна за тимска работа во 2 смени. Нудиме солидна плата одлични услови за работа и добра атмосфера за работа.

јавете се на тел 072 531 084

КЛИКНИ