КЕЛНЕР/КА и КАСИЕР/КА

  • Објавен пред една недела
  • OSELOT
  • Активен до 07.08.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

OSELOT Sweet Bakery Coffee има потреба од:

Келнер/ка

Касиер/ка

Вашите CVа пратете ги на: hello@oselot.mk

КЛИКНИ