Возач

(преземи го огласот во Word)

Трговско друштво за трговија, производство и услуги на големо и мало, ексклузивен застапник и дистрибутер на целата палета на производи под брендот Swisslion:

 

 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Има потреба од работник на работно место

 

ВОЗАЧ

 

 

Вработувањето е на определено време. Вработениот работи прва смена.

 

Потребни квалификации:

  • ССС,
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Искуство како дистрибутер

 

 

Очекувани вештини и способности:

  • Организациски способности,
  • Динамичност, иницијативност и насоченост кон резултати,
  • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

 

 

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-мејл адреса: jobs@swisslion.com.mk

со задолжителна назнака на позицијата.

 

Напомена:

  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ