ШИВАЧКИ

 • Објавен на 2.2018
 • Пет-Тех
 • Активен до 19.02.2018
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Кофекцијата ПЕТ-ТЕХ од Скопје го продолжува својот напредок.Човечките ресурси се клучот за нашиот одржлив развој. Бидете дел од нашата успешна приказна во која Вашиот труд и Вашите вештини ќе бидат наградени.

Распишуваме оглас за следните работни места:

 

 • 5 Шивачки, со работно искуство,
 • 10 Шивачки, без работно искуство со платена обука,
 • 1 Нормирка, со работно искуство.

 

Потребни квалификации:

 • Лојалност,
 • Амбициозност,
 • Тимска работа,
 • Дисциплина, одговорност,педантност.


ПЕТ-ТЕХ ви нуди:

 • Одлична работна средина,
 • 8 часовен работен ден,
 • Можност за напредок,
 • Стимулација и бонуси,
 • Континуирана обука.

 

За да бидеш дел од ТИМОТ закажи интервју на тел.070 399 235 или 070 220 992 или аплицирај на нашата e-mail адреса: pettex.zp@gmail.com

 

КЛИКНИ