Кафе бар има потреба од шанкери и келнери

  • Објавен пред 8 месеци
  • KAFE 9ka
  • Активен до 11.10.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе бар 9ка има потреба од шанкер/ки и келнер/ки со претходно работно искуство.

Вашите CV a можете да ги доставите на нашата е-маил адреса:  kafedevetka@yahoo.com 

КЛИКНИ