Магацински работник

 • Објавен пред една недела
 • ЕНМОН дооел
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Штип

ЕНМОН објавува слободна работна позиција магацински работник во магацин Штип.

 • Претходно работно искуство е предност, но не е пресудно.
 • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер,
 • Возчка дозвола Б-категорија, Ц-категорија е дополнителна предност
 • Искуство со управување со виљушкар е пожелно
 • 40 часа/неделно, прва смена 08:00-16:00, втора смена 11:00-18:00, секоја втора Сабота неработна.
 • Плата 21.000 - 23.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]