Адвокатска канцеларија Мери Илиќ: Адвокатски приправник или Стручен соработник

Адвокатски приправник или Стручен соработник

Адвокатска канцеларија МЕРИ ИЛИЌ има потреба од адвокатски приправник кој стручно ќе се оспособува за самостојно вршење на адвокатска дејност или Стручен соработник со положен правосуден испит.

При изборот на најсоодветен кандидат се земаат предвид професионалните квалификации и личните особини.

Потребни квалификации:

 • Завршен минимум прв циклус на правни студии ии правосуден испит,
 • Познавање на работа со компјутер - MS Office 
 • Познавање на англиски јазик.
 • Со или без работно искуство

Профил и способности:

 • Вербални комуникациски способности,
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи,
 • Способност за работа под притисок,
 • Доверливост, лојалност и професионалност и флексибилност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Потребни документи за апликација:

 • Кратка биографија (CV).
 • Мотивационо писмо

Достава на документите за апликација:

** Кратката биографија да се достави на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »