Инженери

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

Автолакери

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, заради проширување на своите производствени капацитети, има потреба од вработувања на следниве работни места:

  • ПРОИЗВОДНИ ИНЖЕНЕРИ
  • ИНЖЕНЕРИ ЗА ДИЗАЈН И КОНСТРУКЦИЈА

Што нудиме:

  • Одлични и редовни месечни примања;
  • Континуирана дополнителна обука и натамошно усовршување;
  • Работа во безбедна и здрава околина;
  • Обезбеден топол оброк и превоз;

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.  Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Краен рок за доставување на апликациите: 16/05/2018

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ