ШАНКЕРИ/КИ И КЕЛНЕРИ/КИ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 13.03.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕРИ/КИ

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра-Капиштец има потреба од шанкери/ки и келнери/ки со работно искуство.

Бр.за контакт : 078 383 300

КЛИКНИ