Помошници во салоните на А1 Македонија -​ Кичево

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 19.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Кичево
 • Телефон: +38923212812

ПАВ Мотиви за својот клиент А1 Македонија, бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

Помошници во салоните на А1 Македонија за:​

Кичево

Одговорности и задачи:

 • Постапување по кориснички барања,
 • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

 • Желба за работа со корисници,
 • Одлични комуникациски и презентациски способности,
 • Работа со компјутери (MS Office).

Ве молиме испратете Ваше CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  најдоцна до 19.01.2022.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »