Бато Дивајн: Работници во печатница

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, Bato&Divajn Graphic Center има потреба од работници (машки и женски лица) за работа во печатница !!!

 

 

    Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Претходно работно искуство во печатница ќе се смета за предност;
  • Ефективност, прецизност, спретност во работата;

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и скорешна фотографија најдоцна до 20.10.2018 год.  на:

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН

ул. Борис Трајковски бр.314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

 

 

Ќе бидат контактирани единствено кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју.

 

 

КЛИКНИ