Консултант - Опслужување на клиенти

Плата од 40.000 ден. до 55.000 ден.

Модерна и адаптивна компанија со шест канцеларии со цел за проширување на трговската мрежа и влиание на брендот на пазарот на бела техника. 

Ние сме подготвени да имплементираме одличен развоен модел кој може да се примени во сите сектори на работата. 

  • Нова модерна канцеларија
  • Бесплатен паркинг
  • 5 оделенија 
  • Работа со нови маркетинг алатки
  1. Бараме луѓе со и без работно искуство 
  2. Мотивирани и со желба за работа во тим
  3. Луѓе кои бараат развој 

Ако сакаш да постанеш дел од нашата екипа, не се двоумите!!!

Испратетего вашето CV на email: [најави се за да го видиш е-маилот] a ние ќе ве исконтактираме

тел. за контакт +389 71 24 77 11 

                          +389  71 235 075 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »