Магационер

 • Објавен пред 5 дена
 • ЕЛМАРК ДООЕЛ-Скопје
 • Активен до 08.12.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Фирмата ЕЛМАРК ДООЕЛ-Скопје,веќе 20 години работи на пазарот со трговија со електроматеријали и е официјален дистрибутер на Schneider Electric Ltd.За нашите потреби бареме работник (магационер) со следниве кваликфикации.

Работни задачи:

 • Прием, складирање и издавање на роба во магацин
 • Водење евиденција и составување на документи согласно правилата за водење на магацин
 • Одржување на ред и хигиена во магацин
 • Извршува и други работи и работни задачи по налог на претпоставениот

Потребни квалификации и вештини:

 • Познавање на електроматеријали
 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
 • Професионално однесување и организираност,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство со електроматеријали ќе се смета за предност

УСЛОВИ ЗА РАБОТА:

 • Време на вработување: на определено време со можност за продолжување
 • Работно време од 8:00-16:00h

Сите заинтересирани кандидати да го пратат своето CV на следниот емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]