За работа во аптека во Франгово

  • Објавен пред 12 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 18.04.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Струга

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во Еурофарм Рекорд

Се бара фармацевтски техничар за работа во Еурофарм Франгово, Струга

Cv на eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за Еурофарм Франгово

КЛИКНИ