Промотерки за закажување на презентации

 • Објавен пред 2 месеци
 • Аква Бренд ДОО
 • Активен до 15.03.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Аква Бренд ДОО:

Промотерки за закажување на презентации

Работни задачи:

 • Контактирање и комуникација со потенцијални и постоечки клиенти
 • Закажување на домашни презентации 
 • Теренска работа низ Скопје

Личен профил:

 • Високо развиени комуникациски способности
 • Способност за комуникација со различни карактери
 • Тимски работник
 • Професионален и љубезен однос
 • Организираност и одговорност
 • Предност со претходно работно искуство на слична позиција

Ние нудиме:

Фиксна плата - 15 000 + бонуси

Работно време од понеделник до петок од 15:00 - 20:00 час

КЛИКНИ