Продажен персонал

 • Објавен пред една недела
 • Гала Нутс 2015 ДООЕЛ
 • Активен до 30.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ОПИС

ГАЛА НУТС 2015 ДООЕЛ Скопје, за своите продажни места (пиљари) под брендот Мисс Гала, има потреба од продажен персонал. Пиљарите се лоцирани во населба Ново Лисиче, населба Маџари и општина Илинден.

Одговорности и задачи: 

 • Прием и редење на роба, работа на каса
 • Грижа за хигиена и изгледот на продажното место
 • Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите

Од кандидатите очекуваме:

 • посветеност и флексибилност за работа
 • способност за индивидуална и тимска работа
 • одговорност, мотивираност и стабилност

Што добивате:

 • редовни и навремени месечни примања/плата
 • почетна плата од 18.000 денари, плус додатоци и бонуси за успешно работење

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на кратка биографија (CV) со скорешна фотографија најдоцна до 15.08.2021 год на следниот маил: [email protected], со нагласување на местото за кое се пријавувате (Н.Лисиче/Илинден/Маџари) за работната позиција. По приемот на апликациите, кандидатите ќе бидат повикани на разговор на продажното место за кое аплицираат. Контакт: 078/308-866