Референт за Продажба

  • Објавен пред 9 месеци
  • Мебел-Ви
  • Активен до 13.03.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Дооел Мебел-Ви Виница има потреба од вработување на едно лице, на работно место Референт за продажба на Мебел за работа во продажниот салон на Мебел-Ви во Скопје. Минимална Нето Плата 15 000 денари.

Квалификации:

-Завршено Средно образование

-Искуство во Продажба.

Вашата Кратка Биографија можете да ја доставите во салонот на Мебел-Ви во Скопје ул.Борис Трајковски ББ или на kariera@mondivi.mk

КЛИКНИ