Продажен персонал

  • Објавен пред 3 недели
  • Бебе Хоум Виб
  • Активен до 17.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бебе Хоум Виб е водечка продавница за продажба на опрема за бебиња.

Вработуваме продавачки за работа во нашата продавница во Скопје Сити Мол.

Кандидатите треба да се љубезни, услужливи и да имаат основни познавања во работа со компјутери.

Нудиме одлични услови за работа, можност за напредување и пред се солидна финансиска плата.

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Бебе Хоум Виб Сити Мол, Ве молиме испратете ЦВ на [најави се за да го видиш е-маилот]