Градежни работници

  • Објавен пред 2 недели
  • Октопус Ријека ДОО
  • Активен до 19.10.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Октопус Ријека ДОО Хрватска Подружница Скопје

БАРА 

Градежни работници (НКВ,ПКВ,КВ) за изведба на геотехнички работи на висина и тешко достапни места.

Предност ќе имаат следниве кандидати: алпинисти-висачи, ѕидари, тесари, скелар, армирач, ракубач со хидраулична платформа-автодигалка, ракувач  со градежна бушилица, ракувач со машина за инектирање/торкретирање, возач до Ц и Е категорија.

Нудиме сместување и храна, можност за времена работа во странство (Хрватска) дообразување и унапредување.

Почетна плата: 500 Евра + додатоци

Пријава и информации на тел: 02 3121041

Кратка биографија можете да испратите на [најави се за да го видиш е-маилот]