Работници во конфекција

  • Објавен на 1.2018
  • Пет-Тех
  • Активен до 14.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Реномираната конфекција Пет-Тех од Скопје има потреба од:

 

Работници/чки за во конфекција (возраст над 18 години)

 

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС,
  • Амбициозност,
  • Професионалност,
  • Способност за тимска работа. 

 

Работно искуство не е задолжително.

Закажување на интервју на телефон: 070/220-992 или 070/399-235

КЛИКНИ